Kika

Fysiotherapie Zaanstad steunt de initiatieven van Kika. Het ligt in de bedoeling om een sponsoractiviteit te ontwikkelen en geld in te zamelen voor Stichting Kika.  Houdt de website van Kika en Fysiotherapie Zaanstad in de gaten.
Kika

Sponsortocht naar Santiago de Compostella van 2500 kilometer (2018)

Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan van Wiebe Wijma om het verslag te lezen.
De opbrengst van deze actie van Fysiotherapie Zaanstad en Sport Medisch Centrum Zaandam voor Kika is € 2.757,53 geworden. Wij willen een ieder bedanken voor hun bijdrage van dit mooie resultaat!

Bidon actie

De winnaar van de BIDON ACTIE 2014 voor Stichting KIKA is bekend!

Iedereen heeft in 2014 een blauwe bidon gekregen vanwege het 25 jarig bestaan van Fysiotherapie Zaanstad, waarbij een ieder hiervan een mooie foto kon maken en inzenden. Afgelopen maanden heeft een groot aantal mensen mooie, grappige, maar ook heel bijzondere bidon-foto’s ingestuurd. Een winnaar kiezen was daarom niet bepaald makkelijk, maar de definitieve keuze is gevallen op de bidon-foto met de zeehond, ingezonden door de familie Kabel uit Zaandam! Zij hebben een mooi boeket bloemen en een dinerbon ontvangen. Stichting KIKA ontvangt namens Fysiotherapie Zaanstad een bedrag van € 375,–. Fysiotherapie Zaanstad wil graag alle inzenders bedanken voor de originele foto’s en voor hun bijdrage aan Stichting KiKa!
Laat u behandelen als een topsporter!